top of page

O NAS

​Izberite najboljšega na poti do cilja! 


Maksi Trans IP d.o.o. je podjetje, katerega osnovna dejavnost je urejanje dokumentacije za  izredne prevoze ter organizacija in spremstvo izrednih prevozov na področju RS.

Vsak izredni prevoz predstavlja oviro in nevarnost na cestah. Velikokrat predstavlja pravi izziv pri organizaciji in izbiranju ustreznih poti za prevoz. Zaradi mostov, podhodov, tunelov, ozkega cestišča in različnih terenov je potrebno pot še posebej previdno organizirati in če je potrebno, poseči tudi v infrastrukturo.

​Glede na to, da za vsak tak izredni prevoz ne sme biti napak, so potrebna dobra prevozna sredstva, veliko znanja in izkušenj.

​Pri nas vam na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja lahko pomagamo pri organizaciji in ureditvi ustrezne dokumentacije za izredni prevoz ali pa vam po želji uredimo tudi transportna sredstva za prevoz tovora, skladiščenje  in prekladanje tovora.

​Varstvo tovora med transportom so nam zaupali že mnogi; tako manjša kot večja podjetja. Z veseljem se pohvalimo, da sodelujemo s podjetji iz Hrvaške, Srbije, Madžarske, Avstrije, Italije, Bosne, Makedonije, Albanije, Črne Gore...

bottom of page